رضا رحیمی روز چهارشنبه در نشست تکریم مدیرعامل و معارفه سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی اظهار داشت: در این استان ظرفیتهایی مانند مرز مشترک و واحدهای بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی، فولاد و سیمان وجود دارد که با توجه به این بسترهای متنوع و گسترده میتوان برای توسعه صنعتی خراسان شمالی گامهای مؤثری برداشت. […]
رضا رحیمی روز چهارشنبه در نشست تکریم مدیرعامل و معارفه سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی اظهار داشت: در این استان ظرفیتهایی مانند مرز مشترک و واحدهای بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی، فولاد و سیمان وجود دارد که با توجه به این بسترهای متنوع و گسترده میتوان برای توسعه صنعتی خراسان شمالی گامهای مؤثری برداشت.
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: خراسان شمالی علاوه بر توانمندیهای برجسته صنعتی و معدنی، ظرفیت توسعه خوشههای صنعتی در زمینه محصولات کشاورزی مانند انگور، کشکمش و عسل را نیز دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، رضا رحیمی روز چهارشنبه با بیان این مطلب در نشست تکریم مدیرعامل و معارفه سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی افزود: در این استان ظرفیتهایی مانند مرز مشترک و واحدهای بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی، فولاد و سیمان وجود دارد که با توجه به این بسترهای متنوع و گسترده میتوان برای توسعه صنعتی خراسان شمالی گامهای مؤثری برداشت.
وی به دو مأموریت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی و حمایت از صنایع کوچک اشاره و بر ضرورت شناسایی و احصاء حلقههای مفقوده در صنایع کوچک تأکید کرد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: حلقههای مفقوده واحدهای صنعتی کوچک و متوسط باید با همکاری دستگاههای مرتبط با فضای کسب و کار کشور مشخص و با تمام ظرفیت موجود در استانها تکمیل شود.
رحیمی از ایجاد و توسعه خوشههای صنعتی بهعنوان راهبردی نوین برای حل مشکلات صنایع کوچک یاد کرد و ادامه داد: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای حمایت از صنایع کوچک از مرحله استقرار تا بهره برداری، تولید و صادرات برنامه دارد و به توانمند سازی آنها برای حضور در بازارهای داخلی و خارجی کمک میکند.
وی با اشاره به نقش آفرینی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای تحقق اهداف دولت سیزدهم در راستای احیاء واحدهای تولیدی راکد تصریح کرد: دستگاههای اجرایی ذیربط با همکاری قوه قضائیه و شبکه بانکی استانها باید برای بازگشت هرچه بیشتر واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید، همگرا و هم افزا حرکت نمایند.
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از نظام بانکی خواست برای بازفعال سازی واحدهای صنعتی راکد و تجدید حیات سرمایههای تولیدی کشور، تخصیص بهینه منابع به بخش صنعت را در اولویت برنامههای عملیاتی خود قرار دهد.
رحیمی خاطرنشان کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز برای جذب هرچه بیشتر سرمایه گذاران، تملک اراضی و توسعه شهرکهای صنعتی در استانها، مشوقهایی را درنظر گرفته است و متناسب با مشارکت استان در تأمین منابع لازم، از هیچ گونه همکاری، بهخصوص در مناطق کمتر توسعه یافته دریغ نخواهد کرد.
وی یکی از مأموریتهای سازمان متبوع خود را ایجاد شهرکهای صنعتی صنفی و تخصصی عنوان و اظهار داشت: با توجه به لزوم انتقال مشاغل و واحدهای صنفی مزاحم به خارج از محدوده مدیریت شهری در استانها، ایجاد شهرکهای صنعتی صنفی و تخصصی یک مزیت و امکان منحصر به فرد برای تجمیع و تمرکز کسب و کارهای کوچک در یک یا چند نقطه است که در بسیاری از استانها مورد توجه واقع شده است.
مجموعه استان آمادگی پشتیبانی از صنایع و واحدهای صنعتی کوچک و متوسط را دارد
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان شمالی نیز در این نشست با تقدیر از عملکرد مدیرعامل سابق شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی گفت: شرکت شهرکهای صنعتی از جمله مجموعههایی است که با بسترسازی برای ایفای نقش بخش خصوصی و رونق تولید، تسهیل گر فعالیت بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط است.
رضا بیگ زاده افزود: اگر بخواهیم اقتصاد استان و کشور را بهخوبی راهبری کنیم و توسعه را به نحو مطلوب پیش ببریم، باید بستر لازم را برای خصوصی سازی فراهم و بروکراسی اداری را کاهش دهیم تا سرمایه گذاران بهراحتی بتوانند برای رشد و توسعه اقتصادی در استان سرمایه گذاری نمایند.
وی با بیان اینکه وقتی مردم را در بخش خصوصی مشارکت میدهیم، نوعی هویت سازی میکنیم تا باری از دوش دولت برداشته شود، اضافه کرد: با فراهم کردن شرایط مناسب برای نخبگان، شرکتهای دانش بنیان و صنعتگران میتوان اقتصاد کشور را متحول کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان شمالی ادامه داد: برای توسعه اقتصادی، مجموعه استان آمادگی پشتیبانی از صنایع و واحدهای صنعتی کوچک و متوسط را دارد، زیرا اقتصاد و اشتغال کشور بر محور صنایع کوچک میچرخد.
بیگ زاده همچنین شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی را جزو یکی از دستگاههای برتر استان در ارزیابیهای عملکرد سالیانه اعلام کرد.
در ادامه این نشست نیز مدیرعامل سابق شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی گفت: رشد ۱۲۰ درصدی واگذاریها و تصویب طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی، جزو اهداف و برنامههای اولویت دار این شرکت بود که به نحو مطلوب تحقق یافت.
سیاوش وحدت با قدردانی از کمک و مساعدت استاندار و مسئولان دستگاههای اجرایی استان برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی، اظهار امیدواری کرد این همراهیها در دوره مدیریتی جدید نیز همچنان استمرار داشته باشد.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی نیز در بخش دیگر این نشست گفت: یکی از رسالتهای این دستگاه حاکمیتی، ایجاد زیرساختهای مناسب برای استقرار واحدهای صنعتی و همچنین ترغیب و حمایت از سرمایه گذاران و تولید کنندگان برای سرمایه گذاری در استان است.
محمد علی نوائی بهار تأکید کرد: باید تکریم ارباب رجوع را در رأس امور خود قرار دهیم، چرا که آنان صاحبان اصلی شهرکها و نواحی صنعتی هستند که میتوانند با سرمایه گذاری و رونق تولید و اشتغال، کشور را به خودکفایی برسانند.
وی با بیان اینکه خراسان شمالی در ایجاد و توسعه خوشههای صنعتی، گامهای خوبی برداشته است، اظهار امیدواری کرد این استان در حوزه ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی جدید، جانمایی و مکان یابی شهرک صنعتی شماره ۴ بجنورد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی تقاضا محور، گامهای مستحکمی در ارتقاء وضعیت صنعت بردارد.
در پایان این نشست که با حضور جمعی از فعالان اقتصادی، صنعتگران و تولید کنندگان انجام شد، با قدردانی از تلاشهای سیاوش وحدت مدیرعامل سابق شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی که به افتخار بازنشستگی نائل آمده است، محمد علی نوائی بهار بهعنوان سرپرست این شرکت معرفی شد.
مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی، مدیر هماهنگی شهرکها و نواحی صنعتی، مدیر نظارت و ارزیابی فنی، مدیر شهرکهای صنعتی شیروان و فاروج و ناحیه صنعتی امیر آباد شیروان، کارشناس توسعه فناوری و کارآفرینی، کارشناس آموزش و اشتغال و … از جمله سوابق اجرایی محمد علی نوائی بهار میباشد.
شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی اکنون با دارا بودن ۹ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۶۲ قرارداد منعقده به گستره ۲۸۴ هکتار و بهره برداری از ۳۱۴ واحد صنعتی با سرمایه گذاری پنج هزار و ۲۶۹ میلیارد ریال، زمینه اشتغال مستقیم چهار هزار و ۸۴۵ نفر را در این استان فراهم نموده است.